Μουσική|31.10.2019 15:19

O Bruce Dickinson διηγείται τη ζωή του στην Αθήνα

Αναστασία Κουκά

Μια από τις πλέον θρυλικές φιγούρες της παγκόσμιας ροκ σκηνής, o πάλαι ποτέ τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, έρχεται στην Αθήνα για να διηγηθεί την πολυτάραχη ζωή του.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβριου ο διάσημος ερμηνευτής θα βρίσκεται στη σκηνή του Θεάτρου «Παλλάς» πανέτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελλήνων θαυμαστών του.

Η διαφορετική αυτή εμφάνιση του Dickinson στη χώρα μας γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας προώθησης της αυτοβιογραφίας του, με τίτλο «'What Does This Button Do?’» , που κυκλοφόρησε το 2017 και έγινε μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ.

Στις σελίδες της αυτοβιογραφίας του ο τραγουδιστής ξετυλίγει την πολυτάραχη ζωή του

Στις σελίδες του βιβλίου έχουν καταγραφεί άγνωστες ιστορίες και περιστατικά από την πολυτάραχη ζωή και την καριέρα του τόσο κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τους Iron Maiden όσο και της προσωπικής μουσικής διαδρομής. Η ιστορία ξεκινά από την παιδική του ηλικία, συνεχίζεται με τα πρώτα δειλά μουσικά του βήματα και ολοκληρώνεται με τις χρυσές περιόδους των επιτυχιών του.

Δεν λείπουν, ωστόσο, οι περιγραφές από την προσωπική του ζωή, όπως οι στιγμές την οικογένειά του αλλά και η πρόσφατη μάχη του με τον καρκίνο.

Η παράσταση που θα φιλοξενηθεί στο «Παλλάς» θα είναι χωρισμένη σε δύο διαφορετικές ενότητες. Στην πρώτη, ο ίδιος ο τραγουδιστής, ως stand up καλλιτέχνης αυτήν τη φορά, διηγείται επί σκηνής, με ιδιαίτερη ζωντάνια αλλά και αρκετές δόσεις χιούμορ κάποιες από τις προσωπικές  ιστορίες του.

Στο δεύτερο μέρος απαντά, στα αγγλικά, στις ερωτήσεις που έχει γράψει το κοινό στις ειδικές φόρμες που θα έχουν μοιραστεί κατά την είσοδο και θα έχουν συγκεντρωθεί σε ειδικά κουτιά.

Αλήθεια, εσείς τι θα ρωτούσατε έναν ροκ σταρ τέτοιου μεγέθους;

ΠαλλάςIron MaidenBruce Dickinson