Απόψεις|23.06.2019 14:20

?ουλειές και επενδύσεις για ισχυρή και αυτοδύναµη Ελλάδα

Newsroom

του Χάρη Θεοχάρη

Βρισκόμαστε δύο εβδοµάδες πριν από την εκλογική αναµέτρηση της 7ης Ιουλίου. Μιας ιστορικής ηµεροµηνίας, που θα φέρει στη χώρα την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη. Ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές έκανε το πρώτο βήµα. Εστειλε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο µήνυµα ότι ένα µεγάλος κύκλος τεσσάρων και πλέον χρόνων φτάνει στο τέλος του.

Ενας επώδυνος κύκλος, που σφραγίστηκε από την υπερφορολόγηση και τη συµπίεση της µεσαίας τάξης, την απαξίωση των θεσµών, τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους. Αυτά όλα, όµως, είναι παρελθόν. Μπροστά µας έχουµε να αντιµετωπίσουµε το µέλλον. Να κερδίσουµε τις προκλήσεις που δηµιουργούνται. Να οδηγήσουµε την Ελλάδα σε ασφαλή και ήρεµα νερά, στην καρδιά της Ευρώπης, επαναφέροντας το χαµένο της κύρος.

Στόχος µας είναι να ξεκολλήσει η πατρίδα µας από το τέλµα της µετριότητας. Να µπούµε σε έναν κύκλο µακροχρόνιας ανάπτυξης και ευηµερίας. Από τα χρόνια της µιζέριας και της απραξίας, στα χρόνια της δηµιουργίας και της προσπάθειας. Να πάµε µπροστά µε το σχέδιό µας για µια Ελλάδα ισχυρή και αυτοδύναµη. Ενα σχέδιο που δηµιουργεί νέες δουλειές, καλά αµειβόµενες και σε καλές συνθήκες εργασίας, µέσα από την ενθάρρυνση των επενδύσεων. Μειώνει τους φόρους και τις εισφορές, αυξάνοντας έτσι το πραγµατικά διαθέσιµο εισόδηµα όλων των Ελλήνων.

Μπορεί και εγγυάται την ασφάλεια κάθε πολίτη και προστατεύει το δικαίωµά του να κινείται και να εργάζεται, ο ίδιος και η οικογένειά του, χωρίς φόβο. Εξασφαλίζει στους νέους πρόσβαση σε ένα εκπαιδευτικό σύστηµα σύγχρονο, ανοικτό και ποιοτικό, µοχλό της κοινωνικής προόδου και της οικονοµικής ανάπτυξης. ∆ιασφαλίζει την πρόσβαση όλων των πολιτών σε υψηλού επιπέδου δηµόσιες υπηρεσίες υγείας, θωρακίζει την κοινωνική αλληλεγγύη, δηµιουργώντας ευκαιρίες για όλους, προστατεύει το περιβάλλον και αγωνίζεται για µια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Αυτοί είναι και οι βασικοί άξονες του προγράµµατός µας. Ανάπτυξη, δουλειές, επενδύσεις, ασφάλεια, εθνική υπερηφάνεια. Η Ελλάδα και πάλι στο προσκήνιο. Ισχυρή και αυτοδύναµη. Σε δύο εβδοµάδες, λοιπόν, έρχεται η ώρα να κάνουµε το επόµενο βήµα. Mε µια φιλελεύθερη, φιλοευρωπαϊκή και ρεαλιστική ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη που σέβεται τον πολίτη, καταλαβαίνει τις αγωνίες του, ακούει τα προβλήµατά του και παρουσιάζει διαρκώς λύσεις. Με στελέχη ικανά να προσφέρουν τη γνώση τους, τη θέλησή τους για να αλλάξουν τα πράγµατα στον τόπο. Η Ελλάδα µπορεί, πρέπει και θα σταθεί ξανά στα πόδια της.

Ο Χάρης Θεοχάρης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατίας στον Νότιο Τομεα Αθηνών

ανάπτυξηεπενδύσεις