Pet|02.07.2023 12:15

Γάτες... με προίκα κατακλύζονται από αιτήματα υιοθεσίας μετά τον θάνατο της ιδιοκτήτριάς τους - Πάνω από 150 οι προσφορές!

Newsroom

Γυναίκα στη Φλόριντα που υπεραγαπούσε τις επτά περσικές γάτες της, άφησε σε αυτές μετά τον θάνατό της πακτωλό χρημάτων, τόσων που κάνουν ουρές αρκετοί άνθρωποι για...να τις υιοθετήσουν. «Έχω πάρει, είτε το πιστεύετε είτε όχι, 156 αιτήσεις υιοθεσίας για τις γάτες, κάτι που είναι τρελό για μένα», είπε η Sherry Silk, εκτελεστική διευθύντρια της Humane Society of Tampa Bay, στο Fox News.

Η γυναίκα άφησε ένα τεράστιο κτήμα για τη φροντίδα τους, το οποίο διαθέτει φαγητό, ιατρικές προμήθειες, παιχνίδια, λιχουδιές και λίγο πάνω από 300.000 δολάρια σαν προίκα στις γάτες.

Η Νάνσυ Σάουερ από την Τάμπα της Φλόριντα πέθανε τον Νοέμβριο σε ηλικία 84 ετών. Το μονάκριβο παιδί της, ένας γιος, πέθανε πριν από αυτήν — και σύμφωνα με τη διαθήκη της, οι επτά περσικές γάτες της θα έμεναν στο σπίτι μέχρι να πεθάνει και η τελευταία. Οι γάτες ονομάζονται Midnight, Snowball, Goldfinger, Leo, Squeaky, Cleopatra και Napoleon, ανέφερε το Fox 13 Tampa Bay.Τα αιλουροειδή ζούσαν στο σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων του Sauer στη Νότια Τάμπα. 

Επτά μήνες μετά το θάνατο του Σάουερ, διαπιστώθηκε από έναν κληρονόμο ότι οι φροντιστές που ήταν υπεύθυνοι για τη φροντίδα των γατών δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους – αφήνοντας τα κατοικίδια να ζουν σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον. Τότε ήταν που η Silk και η Human Society of Tampa Bay παρενέβησαν για να βοηθήσουν.

«Δεν τις φρόντιζαν όπως θα έπρεπε», είπε η Silk. «Είμαι σίγουρη ότι η Νάνσυ δεν θα το επέτρεπε ποτέ, ποτέ, ούτε θα ήθελε κάτι τέτοιο για τις γάτες της. Άρα δεν ήταν στην καλύτερη επιλογή» είπε και πρόσθεσε «Αλλά είναι καλά τώρα. Έχουμε έναν κτηνίατρο εδώ – έχουν πάρει αντιβιοτικά και έκαναν τα μπάνια τους. Έχουν περιποιηθεί. Είναι σε εξαιρετική φόρμα τώρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

υιοθεσίαθάνατοςΦλόρινταειδήσεις τώραγάτεςγάτα