Ο τριπλός στόχος του ανασχηματισμού και η αναβάθμιση Κεραμέως

Newsroom

Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα βήμα πριν τον ανασχηματισμό. Προφανώς αν αυτό ισχύει θα πρόκειται για τις τελευταίες αλλαγές πριν τις εκλογές. Αυτό προσθέτει ιδιαίτερη αξία αλλά και δυσκολία για τον Πρωθυπουργό καθώς θα πρέπει να λάβει υπόψη του τρεις σημαντικούς παράγοντες.

Πρώτον, το νέο σχήμα να είναι ικανό να δουλέψει σε ταχύτατους ρυθμούς καθώς το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να έχουν περάσει μια σειρά από νομοσχέδια στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μεγάλη αξία.

Δεύτερον, Θα πρέπει να ικανοποιήσει ορισμένα στελέχη που επιθυμούν διακαώς την υπουργοποίησή τους, λίγο πριν τις εκλογές. Πρόκειται κυρίως για μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους για το γεγονός ότι έχουν μείνει εκτός υπουργικού σχήματος όλο το προηγούμενο διάστημα.

Τρίτον, να γίνουν τα απαραίτητα ανοίγματα στο Κέντρο, τα οποία ο Πρωθυπουργός θεωρεί κομβικής σημασίας για τον στόχο της αυτοδυναμίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό το σταυρόλεξο είναι δύσκολο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, άλλωστε, έχει αποδείξει ότι δεν αρέσκεται και στις μεγάλες αλλαγές. Τα ονόματα, πάντως, πάνε και έρχονται. Αν θέλετε να κρατήσετε ένα, σας το λέω: Νίκη Κεραμέως. Έρχεται σημαντική αναβάθμιση

ΑΖΑ

ανασχηματισμόςΚυριάκος ΜητσοτάκηςεκλογέςΝίκη Κεραμέως