ΜέΡΑ25 μετά τη βράβευση Μπέου από Σακοράφα: Επικοινωνιακό τρικ την παρουσιάζει, δήθεν, στο πλευρό του τραμπούκου

Newsroom

«Η θέση του ΜέΡΑ25 για τον κ. Μπέο είναι διαχρονική, ξεκάθαρη και αταλάντευτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα αναφορικά με τη βράβευση του δημάρχου Βόλου στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

«Με τις φασιστικές και τραμπούκικες μεθόδους που εισήγαγε στον Βόλο και στην γύρω περιοχή, ο κ. Μπέος σηματοδοτεί τον χείριστο συνδυασμό αυταρχισμού και εκφυλισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης», προσθέτει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι «το ΜέΡΑ25 ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των αγωνιστών της Μαγνησίας που παλεύουν ενάντια στη καύση των απορριμμάτων, ενάντια στην χυδαία παράδοση του φυσικού περιβάλλοντος και του νερού από τον κ. Μπέο στις πολυεθνικές και, βέβαια, ενάντια στις διώξεις τους από τον κ. Μπέο και τις εν λόγω πολυεθνικές».

Σχολιάζοντας τη βράβευση του κ. Μπέου το ΜέΡΑ25 σχολιάζει: «Όσον αφορά στη Σοφία Σακοράφα και τη φωτογραφία για την οποία η ίδια έχει τοποθετηθεί, το ΜέΡΑ25 δηλώνει πως η πολιτική διαδρομή και το πολιτικό ήθος της αγωνίστριας Σοφίας Σακοράφα δεν κρίνεται από ένα επικοινωνιακό τρικ που την παρουσιάζει, δήθεν, στο πλευρό του τραμπούκου, φασίστα Αχιλλέα Μπέου».

Η βράβευση του Αχιλλέα Μπέου

Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Βόλου βραβεύτηκε στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού.

Η ανάρτηση του κ. Μπέου στο Facebook:

«Τη μεγάλη τιμή να βραβευτώ στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και μεγάλη δόξα του ελληνικού αθλητισμού, κ. Σοφία Σακοράφα, για την συμβολή μου στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού γνώρισα σήμερα στο ΣΕΦ.

Παράλληλα είχα επίσης την τιμή να απονείμω τα μετάλλια στους νικητές του αγώνα των 60 μέτρων.

Ο Βόλος επί των ημερών της δημοτικής μας αρχής μπήκε στον χάρτη των μεγάλων γεγονότων και εκδηλώσεων και στον κλασσικό αθλητισμό και το καλοκαίρι θα φιλοξενήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών και Γυναικών στον ανοιχτό Στίβο, στο Πανθεσσαλικό.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοφία ΣακοράφαΑχιλλέας Μπέοςειδήσεις τώραΜέΡΑ25