Εκλογές 2023 - Ένταση στον τηλεοπτικό «αέρα»: Αποχώρησε ο Νάσος Ηλιόπουλος από πάνελ το βράδυ της Κυριακής

Newsroom

Ένταση προκλήθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2023. Ο Νάσος Ηλιόπουλος που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ «συγκρούστηκε» με τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος σχολίασε τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για μένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας. Η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν, θριάμβευσαν. Οι πολίτες σας βλέπουν ως ένα κόμμα που κυβερνήσατε και τον κύριο Τσίπρα ότι ήταν πρωθυπουργός. Το να τρέχετε και να κάνετε ματάκια στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από το “γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” πίσω από τον κατά συρροή δολοφόνο…» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η τοποθέτηση του δημοσιογράφου φάνηκε να ενόχλησε τον Νάσο Ηλιόπουλο ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Τώρα αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Τώρα, σοβαρά θα συζητήσουμε έτσι; Εσείς που είστε με την κανονικότητα, ποια είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Για πείτε μου για την κανονικότητα. Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο -2,3%. Δεν θα το σχολιάσετε ποτέ».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο liveblog του ethnos.gr

Στην συνέχεια, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε: «Θεωρείτε κανονικό να έχουμε χάσει 97% ανθρώπους εκτός ΜΕΘ; Το θεωρείτε κανονικό αυτό κ. Πορτοσάλτε. Δικαίωμα σας αλλά δεν θα κάτσω εδώ να μιλάω έτσι με αυτά που μου λέτε» και σηκώθηκε από τη θέση του, έβγαλε το μικρόφωνο που φορούσε και αποχώρησε από το πλατό.

Στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη είπε σε Ηλιόπουλο και Πορτοσάλτε: ««Που πάτε; Τι, γιατί φεύγετε; Μα γιατί φεύγετε κύριε Ηλιόπουλε; Τι συνέβη; Μπορείτε, παρακαλώ, να το ξανασκεφτείτε και να έρθετε πάλι πίσω; Άρη, μισό λεπτό. Θέλω να πω το εξής. Είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πιεσμένοι και είναι δύσκολα διαχειρίσιμο αυτό το αποτέλεσμα. Λίγο πιέστηκε ο κ. Ηλιόπουλος, λυπάμαι που έφυγε. Νομίζω ότι το έκανε λίγο εύκολα αυτό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεκλογέςΣΥΡΙΖΑΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Νάσος Ηλιόπουλοςαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογές 2023