Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Κάνει ποδήλατο με ολόσωμη φόρμα, εκπλήσσεται από έναν γλάρο ενώ η Μαρέβα αντιδρά ξανά για τα... λουλούδια

Newsroom

Με ολόσωμη φόρμα εμφανίζεται σε βίντεό του στο TikTok ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει σε άλλη ανάρτησή του.

Εκλογές 2023: Το νέο βίντεο του Μητσοτάκη στο TikTok

Στο βίντεό του φαίνεται να κάνει ποδήλατο και χρησιμοποιεί τον viral ήχο του TikTok «Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για το νέο οδικό έργο για τη σύνδεση της Δράμας με την Καβάλα, βλέπει βίντεο για τα γενέθλια της κόρης του Σοφίας λέγοντας πως τελικά όλοι οι γονείς είναι το ίδιο «χαζογονείς», ρωτάει έναν παπά αν ξέρει το Tik Tok και μένει έκπληκτος για τον γλάρο που πέταξε δίπλα του!

Το βίντεο κλείνει με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη να αντιδρά -για άλλη μία φορά- για τα λουλούδια που της προσέφερε.

Το νέο TikTok του Μητσοτάκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλεύση ΕλευθερίαςΓιάνης ΒαρουφάκηςΠΑΣΟΚΜέΡΑ25εκλογέςΝίκος ΑνδρουλάκηςΑλέξης ΤσίπραςΝέα ΔημοκρατίαΚυριάκος Μητσοτάκηςεκλογές 2023ειδήσεις τώραΚυριάκος ΒελόπουλοςΕλληνική ΛύσηΣΥΡΙΖΑTikTokΔημήτρης ΚουτσούμπαςΜαρέβα ΜητσοτάκηΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Ζωή ΚωνσταντοπούλουΚΚΕΚόμμα Νίκη