Εκλογές 2023: «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game»- Το πρόγραμμα της ΝΔ έγινε… βιντεοπαιχνίδι

Newsroom

Ηλεκτρονικό παιχνίδι με τον τίτλο «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game», δημιούργησε η ΝΔ ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Δείτε το παιχνίδι εδώ.

Ο παίκτης  πρέπει να ξεπεράσει ορισμένα εμπόδια και να «πιάσει» το λογότυπο της ΝΔ, έτσι περνάει την πίστα και ξεκλειδώνει μια πτυχή του προγράμματος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία «για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε».

Τη λογική αυτή, όπως αναφέρει, πέρασε και στο «κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους. Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογέςειδήσεις τώραΚΚΕΓιάνης Βαρουφάκηςεκλογές 2023ΜέΡΑ25Νέα ΔημοκρατίαΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Κυριάκος ΜητσοτάκηςπαιχνίδιΠΑΣΟΚΝίκος ΑνδρουλάκηςΖωή ΚωνσταντοπούλουΔημήτρης ΝατσιόςΚόμμα ΝίκηΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπραςαποτελέσματα εκλογών 2023Πλεύση ΕλευθερίαςΔημήτρης Κουτσούμπας