Πολιτικό Παρασκήνιο|20.10.2023 07:44
Ο Κασσελάκης παίρνει θέση για τον πόλεμο με... Στίχοιμα και Θηβαίο - Το χιπ χοπ κομμάτι που διάλεξε για να πει «αυτά που νιώθει»
NewsroomΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, πήρε θέση για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με ένα τραγούδι των Στίχοιμα σε συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο, γράφοντας «η πολιτική κρατάει ισορροπίες, η τέχνη ποτέ».
Ο κ. Κασσελάκης κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook το τραγούδι «Άμαχος» και έγραψε τον εξής στίχο: «Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται».
«Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες», προσθέτει.
Η... χιπ χοπ ανάρτηση Κασσελάκη
Διαβάστε ακόμη
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης - «Γνώμονας να διαφυλαχθεί το έργο της κυβέρνησης»
- «Φώναζε βοήθεια»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη φονική φωτιά στον Κολωνό - Πώς ξεκίνησε
- Θρίλερ με τη νεκρή στο κέντρο της Αθήνας: Τα κρίσιμα «τυφλά» λεπτά - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται
- Φρίκη στη Βρετανία: Νηπιαγωγός «έπνιξε» βρέφος - Το τύλιξε σε υπνόσακο και το κάλυψε με κουβέρτα