Πολιτικό Παρασκήνιο
|
14.03.2025 06:05
Ιερώνυμος – Μητσοτάκης, μίλησαν αλλά ο Αρχιεπίσκοπος δεν ζήτησε παραίτηση Μενδώνη - Έτσι λένε
NewsroomΜε διαβεβαίωναν και από τις δύο μεριές ότι ο Ιερώνυμος πράγματι μίλησε με τον Μητσοτάκη, αλλά θέμα απομάκρυνσης της Μενδώνη δεν έθεσε ο Αρχιεπίσκοπος. Μετέφερε στον πρωθυπουργό, μου έλεγαν, απλά τη δυσαρέσκειά του για την έκθεση στην Πινακοθήκη, σε αυτήν που μπούκαρε ο Παπαδόπουλος της Νίκης και τα έκανε λαμπόγυαλο.
Ο Ιερώνυμος είπε μάλιστα στον Μητσοτάκη ότι θα γράψει επιστολή, που θα υπογράψει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, με την οποία θα διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο της έκθεσης.
Οι πηγές μου, δηλαδή, υποστήριζαν πως ο αρχιεπίσκοπος πήρε τον πρωθυπουργό για να του πει ότι θα του στείλει επιστολή. Κάτι δεν κολλάει στο όλο αφήγημα. Και ξέρουμε ότι οι ιεράρχες της Εκκλησίας μερικές φορές υπονοούν και δεν μιλούν ευθέως.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»