Πρωτάθλημα Αργεντινής: Ήττα για τη Σαν Λορέντσο - Πολύτιμο πόντο στο φινάλε η Λανούς με τον 42χρονο Σαντ!

Newsroom

Το πρωτάθλημα Αργεντινής που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN συνεχίζεται με τη 18η αγωνιστική και η Σαν Λορέντσο έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Οι Santos ηττήθηκαν 1-0 απ' την Μπαράκας Σεντράλ με γκολ του Ντομίνγκες Ανσορένα στο 11' και πλέον η Ρίβερ Πλέιτ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει οχτώ βαθμούς εφόσον νικήσει στην έδρα της Βελέζ Σάρσφιλντ τα ξημερώματα (03.00) σε ένα ματς που επίσης θα μετοδοθεί ζωντανά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Στο μεταξύ η Ατλέτικο Τουκουμάν νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ Σαραντί χάρη σε γκολ του Ρουίς στο 94', ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Πλατένσε της Μπελγράνο με γκολ του Σερβέτο μόλις στο 3'.

Αντιθέτως, η Χιμνάσια Λα Πλάτα και η Σαρμιέντο κόλλησαν στο 0-0 και η Ιντεπεντιέντε με τη Λανούς έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Καουτερούτσιο στο 12' αλλά οι φιλοξενούμενοι μολονότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 47' λόγω αποβολής του Μπόχιο, ισοφάρισαν στο 93' με εκτέλεση πέναλτι του 42χρονο Χοσέ Σαντ!

Ατλέτικο Τουκουμάν - Αρσεναλ Σαραντί 1-0

Χιμνάσια Λα Πλάτα - Σαρμιέντο 0-0

Πλατένσε - Μπελγράνο 1-0

Ιντεπεντιέντε - Λανούς 1-1

Μπαράκας Σεντράλ - Σαν Λορέντσο 1-0

πρωτάθλημα ΑργεντινήςΜπόκα ΤζούνιορςΣαν Λορέντζοειδήσεις τώρα