Αθλητισμός|09.06.2020 22:59

Μπάγερν: Δημιουργεί drive-in εξέδρα για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Newsroom

Η πανδημία του κορονοϊού επανέφερε δυναμικά στην…μόδα τα drive-in όπου ο κόσμος μπορεί να απολαύσει μέσα από το αυτοκίνητο του ταινίες, συναυλίες ακόμη και ποδοσφαιρικά ματς. Η Μπάγερν ακολουθεί το ρεύμα της εποχής (όπως συνέβη πριν από λίγο καιρό στη Δανία) και δίνει την ευκαιρία σε φιλάθλους της να παρακολουθήσουν από το αυτοκίνητό τους τον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου (Τετάρτη 10/6, 21.45) απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η κινηματογραφική οθόνη βρίσκεται σε χώρο εκθέσεων της Audi, βασικού χορηγού της Μπάγερν, σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Το «Audi Urban Cinema» έχει χωρητικότητα για 140 αυτοκίνητα, τα εισιτήρια πωλούνται διαδικτυακά και κοστίζουν 10 ευρώ.

«Παρών» στο event θα δώσει, όπως ανακοινώθηκε, κι ο εκφωνητής της «Allianz Arena» Στέφαν Λέμαν μαζί με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αργεντινό Μαρτίν Ντεμιτσέλις. Το κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει μάξιμουμ τέσσερις φιλάθλους και η Μπάγερν προσφέρει σε κάθε επισκέπτη από μια μπύρα χωρίς οινόπνευμα, έναν χυμό και ένα ποπ κόρν!

T
T

Μπάγερν Μονάχουdrive inποδόσφαιροBundesliga