Αθλητισμός|10.06.2020 10:07

Θετικός στον κορονοϊό ο προπονητής της Στόουκ λίγη ώρα πριν από φιλικό με τη Γιουνάιτεντ

Newsroom

Συναγερμός σήμανε στο αγγλικό ποδόσφαιρο δέκα ημέρες πριν από την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης σε Premier League και Championship καθώς, όπως ανακοίνωσε η Στόουκ, ο προπονητής της, Μάικλ Ο' Νιλ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τη Δευτέρα (08/06) μόλις λίγη ώρα πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ο' Νιλ τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, ενώ το φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες ματαιώθηκε για λόγους ασφαλείας. Η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, γνωστοποίησε πως χρέη πρώτου προπονητή για το διάστημα που ο Ο' Νιλ θα είναι σε καραντίνα, θα εκτελεί ο βοηθός του Μπίλι Μάκινλεϊ.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Στόουκ ανέφερε: «Η Στόουκ Σίτι επιβεβαιώνει πως ο προπονητής, Μάικλ Ο' Νιλ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ύστερα από σειρά τεστ που έγινε τη Δευτέρα. Ο Ο' Νιλ είχε βρεθεί αρνητικός στα πέντε προηγούμενα τεστ. Θα ακολουθήσει τις απαραίτητες οδηγίες και θα παραμείνει σε καραντίνα, έχοντας συχνή επαφή διαδικτυακά με το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Ο βοηθός του, Μπίλι Μάκινλεϊ θα αναλάβει τις προπονήσεις και θα προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα με τη Ρέντινγκ στις 20 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω σχολιασμό».

Η Γιουνάιτεντ που ρίχνεται στη μάχη της Premier League με ντέρμπι εναντίον της Τότεναμ στις 19 Ιουνίου εκτός έδρας έχασε την ευκαιρία για να... ξεσκουριάσει μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού.

ΚορονοϊόςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντChampionshipποδόσφαιροΣτόουκPremier League