Αθλητισμός|23.07.2020 00:07

Το κάζο του αιώνα για τη Νότιγχαμ! Εχασε τα πλέι οφ για την Premier League με αδιανόητο τρόπο

Newsroom

Με τον πλέον δραματικό και συνάμα απίστευτο τρόπο η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε εκτός πλέι-οφ ανόδου της Championship μόλις για ένα γκολ, χάνοντας με 1-4 από την αδιάφορη Στόουκ! Η ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρι πρότινος είχε στο τσεπάκι την πρόκριση στα πλέι-οφ για την Premier League, αλλά κατόρθωσε να τεθεί νοκ άουτ με αδιανόητο τρόπο χάνοντας όχι μόνο την ευκαιρία για να διεκδικήσει την άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά και για να αποκομίσει έσοδα άνω των 150 εκατ. ευρώ!

Μπορεί στο ξεκίνημα της τελευταίας αγωνιστικής στην Championship η βαθμολογία στη μάχη για την 6η θέση να ανέφερε: Νότιγχαμ 70 και Σουόνσι 67 (και διαφορά γκολ +5 για τη Φόρεστ), όμως αυτό που έγινε στο φινάλε των ματς ξεπέρασε κάθε φαντασία. Η ομάδα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 1-4 από την αδιάφορη Στόουκ, την ώρα που η Σουόνσι κέρδιζε με 1-4 τη Ρέντινγκ (με γκολ στο 84' και στο 92’).

Κάπως έτσι οι δυο ομάδες ομάδες ισοβάθμισαν στους 70 πόντους, με τη Σουόνσι να κερδίζει τη ισοβαθμία αφού είχε +9 συνολική διαφορά τερμάτων αντί +8 της Φόρεστ!

Απίθανη μάχη έγινε και για τη δεύτερη θέση, με τη Γουέστ Μπρομ να ακολουθεί τη Λιντς παρά το εντός έδρας 2-2 με την επίσης αδιάφορη ΚΠΡ, αφού η Μπρέντφορντ αυτοκτόνησε και ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπάρνσλεϊ, που παρά αυτή την τεράστια νίκη δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό στην League 1 μαζί με Χαλ και Τσάρλτον.

Τα ζευγάρια στα πλέι-οφ ανόδου θα είναι: Μπρέντφορντ - Σουόνσι και Φούλαμ - Κάρντιφ.

T

Βαγγέλης ΜαρινάκηςΣουόνσιChampionshipΝότιγχαμ Φόρεστ