Τελικός Κυπέλλου: H Περιφέρεια έδωσε άδεια διεξαγωγής στο ΟΑΚΑ
NewsroomΤο «πράσινο φως» άναψε η Περιφέρεια Αττικής στην ΕΠΟ έτσι ώστε να διεξαγάγει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Η Περιφέρεια προχώρησε σε χορήγηση άδειας προς την ομοσπονδία για τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου.
Η απόφαση για το ΟΑΚΑ ως έδρας του τελικού, λήφθηκε από την ΕΠΟ μετά το έγγραφο της Αστυνομίας, που ζήτησε να μη διεξαχθεί ο τελικός στα γήπεδα της Ριζούπολης, της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου, λόγω φόβου επεισοδίων, παρότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Επομένως, ένα τυπικό θέμα, επιλύεται, εκτός αν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ζητήσει εξηγήσεις από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, όπως έκανε μετά την άδεια που δόθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης.
- Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
- Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
- Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
- Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται