Αθλητισμός|27.09.2020 20:41

Διασυρμός της Μάντσεστερ Σίτι από τη Λέστερ στο Ετιχαντ με το απίστευτο 2-5!

Newsroom

Ποιος είδε τη Λέστερ και δεν τη φοβήθηκε, ποιος είδε τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν τη... λυπήθηκε! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υπέστη έναν ιστορικό διασυρμό στην έδρα της από την εκπληκτική ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που επικράτησε με το απίστευτο 2-5 στο Ετιχαντ και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Μάλιστα, αρχικά φάνηκε ότι η Σίτι θα είχε εύκολο έργο καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με τον άλλοτε παίκτη των Αλεπούζων, Μαχρέζ. Ωστόσο, στη συνέχεια η Λέστερ ήταν καταιγιστική, το ίδιο και ο βασικός της φορ Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Στο 37' ο διεθνής Αγγλος στράικερ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι, στο 54' έγραψε το 1-2, και στο 58' και πάλι με πέναλτι το 1-3. Ο Μάντισον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 77' (1-4) σκοράροντας ένα καταπληκτικό γκολ, ενώ το μόνο που κατόρθωσε η Σίτι ήταν να μειώσει (2-4) με τον Ακε στο 84'.

Και πάλι όμως η Λέστερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα (ξανά με εκτέλεση πέναλτι) του Τίλεμανς στο 88' διαμορφώνοντας το ασύλληπτο 2-5!

Premier LeagueποδόσφαιροΜάντσεστερ ΣίτιΛέστερ