Αθλητισμός|18.11.2020 19:52

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό κι ο Ελ Αραμπί μετά τον Χασάν - Χάνει το ντέρμπι

Newsroom

Ενας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Μετά τον Αχμέντ Χασάν που νόσησε στο διάστημα που βρισκόταν στην Εθνική Αιγύπτου και ο έτερος σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι θετικός σε Covid-19. Το πλήγμα είναι πολύ σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» καθώς πριν από το σαββατιάτικο (21/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χάνουν τους δύο βασικούς τους φορ. 

Ο Μαροκινός, Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό στο Καμερούν, όπου αγωνιζόταν η Εθνική Μαρόκου με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Μάλιστα, ενώ η υπόλοιπη αποστολή αναχώρησε από εκεί, ο Ελ Αραμπί παρέμεινε στο Καμερούν μαζί με τον γιατρό της ομάδας. Αρχικά ο Ελ Αραμπί παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ωστόσο το τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό.

Κατά συνέπεια τίθεται οριστικά εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Αιγύπτιος Αχμέντ Χασάν ενώ αμφότεροι θα χάσουν και επερχόμενο το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League.

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροΓιουσέφ Ελ ΑραμπίΚορονοϊός