Αθλητισμός|05.12.2020 20:35

Ψυχ-Αρης στο Περιστέρι! Πήρε ισοπαλία παίζοντας με δέκα αν και έχανε 2-0

Newsroom

Εκπληκτικό come back έκανε ο Αρης στο Περιστέρι, όπου μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ατρόμητο κι ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37', κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2. Καθοριστικές ήταν οι αλλαγές του Ακη Μάντζιου στο β' ημίχρονο καθώς ό,τι άγγιζε γινόταν... χρυσός: πήρε γκολ από τον Κάτσε και δύο ασίστ από τον Σίλβα και τον Μαντσίνι. Απαντες είχαν περάσει στο γήπεδο λίγη ώρα πριν.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 37' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου. Ωστόσο δεν ήταν μόνο το 1-0 που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς αλλά και η αποβολή του Ροζ για χέρι στη φάση του πέναλτι, γεγονός που άφησε τον Αρη με δέκα παίκτες για περίπου μία ώρα στο παιχνίδι.

Η αποστολή του Αρη έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν στο 51' ο Μουνίθ έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέρασε εντυπωσιακά όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με αριστερό σουτ νίκησε τον Σιαμπάνη πετυχαίνοντας το 2-0.

Παρ' όλα αυτά, ο Αρης δεν το έβαλε κάτω. Ο Μάντζιος έκανε διπλή αλλαγή στο 60' ρίχνοντας στη μάχη τον Σίλβα και τον Κάτσε, οι οποίοι ένα λεπτό αργότερα συνεργάστηκαν άψογα για την επίτευξη του 2-1. Ο Σίλβα σέντραρε από αριστερά και ο Κάτσε με σουτ στο πρώτο δοκάρι εντός περιοχής νίκησε τον Γιαννιώτη.

Ο Μάντζιος συνέχισε τις «χρυσές» αλλαγές καθώς στο 82' από τα πόδια του Μαντσίνι που είχε περάσει στο ματς στο 75' βγήκε η τελική πάσα για τον Σάσα που ισοφάρισε 2-2 για τον Αρη.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72' Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης (86' Σάλομον), Μουνίθ (72' Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού (86' Μάτιτς), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος).

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκανέα (60' Κάτσε), Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (42' Μπεναλουάν), Ματέο Γκαρσία (60' Σίλβα), Μπερτόγλιο (75' Μαντσίνι), Μάνος (75' Λόπεθ).

ποδόσφαιροΑτρόμητοςΑρηςSuperLeague