Αθλητισμός|12.12.2020 19:31

Super League: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη ο ΟΦΗ, πέμπτη σερί γκέλα η ΑΕΛ

Newsroom

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ στην έδρα της ΑΕΛ δια... ποδός Σπαρβ. Ο πολύπειρος Φινλανδός άσος της θεσσαλικής ομάδας στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του που γκέλαρε για πέμπτο σερί παιχνίδι και παραμείνει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση ούσα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό στα τελευταία πέντε ματς και όλους κι όλους έξι από την αρχή της σεζόν. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ συνήλθε μετά το εντός έδρας ράπισμα από τον Απόλλωνα στο Ηράκλειο και βρήκε απάντηση με εκτός έδρας επικράτηση στο Αλκαζάρ που τον διατηρεί στην κορυφαία εξάδα της Super League.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, δεν είχε καλό ρυθμό, ούτε και πολλές κλασικές φάσεις. Και το 0-0 έμοιαζε... αναπόφευκτο μέχρι τη στιγμή του λάθους που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 58' ο Λυμπεράκης εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ και ο Τιμ Σπαρβ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 0-1, που έμελλε να μην αλλάξει μέχρι τέλους καθώς η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

ΑΕΛ (Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος (64' Γλύνος), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80' Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πινακάς (56' Τρούγιτς,) Ντουρμισάι (56' Γιουνές), Πλατέλλας. 

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον (90'+3 Γρίβας), Λυμπεράκης (86' Κοροβέσης), Μπαλόγιαννης (78' Γιάννου), Σαρδινέρο.

ΑΕΛποδόσφαιροSuperLeagueΟΦΗ