Αθλητισμός|02.01.2021 23:52

Ολυμπιακός - ΑΕΚ έτοιμοι στην αυλαία της Superleague για το 2021

Newsroom

Το άνοιγμα της αυλαίας του 2021 για τη Super League περιέχει ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Προτού καλά καλά αλλάξει ο χρόνος, στο ξεκίνημα του β' γύρου του πρωταθλήματος, οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τους Κιτρινόμαυρους το απόγευμα της Κυριακής (3/1, 19.30) στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης για τη 14η αγωνιστική. Η προετοιμασία των ομάδων δεν είχε απρόοπτα και οι δυο μονομάχοι ευελπιστούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο μεν Ολυμπιακός για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τους διώκτες του, η δε ΑΕΚ, με νέο προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή προκειμένου να μην βρεθεί νωρίς νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου. 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιλαμβάνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Ακόμη και ο Γιαν Εμβιλά προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Έτσι, με εξαίρεση τους Χασάν και Μπρούνο που αναρρώνουν από τον κορονοϊό, ο Μαρτίνς δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα σοβαρά προβλήματα. Σημειωτέον ότι την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Πάντως ο Μαρτίνς θα αποφασίσει για την αποστολή ανήμερα του αγώνα και η 20άδα θα προκύψει από τους: Σα, Κρίστινσον, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σουντανί, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Πέπε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Αραμπί, Κάιπερς.

Από την άλλη πλευρά, δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ, ο οποίος είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται πέραν των Ντάμιαν Σιμάνσκι και Παουλίνιο Μότα, που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Στην πρώτη αποστολή που επέλεξε ο Χιμένεθ συμπεριλήφθηκαν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΑΕΚποδόσφαιροSuperLeagueΟλυμπιακός