Αθλητισμός|18.01.2021 00:22

Ιντερ - Γιουβέντους 2-0: Πήραν το ντέρμπι οι Νερατζούρι και πάτησαν κορυφή στη Serie A

Newsroom

Η Ιντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Serie A επικρατώντας 2-0 της πρωταθλήτριας Γιουβέντους στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και πάτησε κορυφή συγκατοικώντας (έστω και προσωρινά;) με τη συμπολίτισσα Μίλαν, που έχει παιχνίδι λιγότερο καθώς δοκιμάζεται τη Δευτέρα (18/1) στη Σαρδηνία απέναντι στην Κάλιαρι.

Ο πρώην τεχνικός και παίκτης της «Γιούβε», Αντόνιο Κόντε, πλήγωσε την παλιά ομάδα του με το εξαιρετικό κοουτσάρισμα που έκανε, έφερε και πάλι την Ιντερ σε τροχιά τίτλου αλλά επανέφερε και τον προβληματισμό στο Τορίνο. Αν και το ματς είχε τεράστιο βαθμό δυσκολίας κόντρα σε μια ομάδα που έχει πάρει εννέα σερί πρωταθλήματα, για την Ιντερ υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα για να μπει για τα καλά στη μάχη του πρωταθλήματος. Και η ομάδα του Κόντε έδειξε τα δόντια της στη «Γηραιά Κυρία».

Οι Νερατζούρι σκόραραν νωρίς σε κάθε 45λεπτο, ήταν άριστοι τακτικά και παίζοντας με πάθος και χωρίς ρίσκο επικράτησαν 2-0 σε βάρος μιας ομάδας που δεν ήταν καλή σε κανένα σημείο του γηπέδου και δεν πήρε τίποτα όχι μόνο από τον σούπερ σταρ της Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και από τους έτερους αστέρες. Το 1-0 έγινε με τον Αρτούρο Βιδάλ στο 12' και το 2-0 με τον Νικολό Μπαρέλα στο 52' με την Γιουβέντους να μένει στο -7 από την κορυφή.

Serie AΓιουβέντουςΙντερποδόσφαιροΑντόνιο Κόντε