Αθλητισμός|28.01.2021 23:56

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 3-2: Με φαουλάρα του Φερνάντες η πρόκριση στο FA Cup

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εκπληκτικό παιχνίδι που έγινε στο Ολντ Τράφορντ νίκησε με 3-2 τη Λίβερπουλ και πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε αντίθεση με την ομάδα του Μέρσεσαϊντ που συνεχίζει να προβληματίζει αγνοώντας τη νίκη τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με τον Σάλαχ (18'), αλλά η Γιουνάιτεντ γύρισε το παιχνίδι με τον Γκρίνγουντ (28') και τον Ράσφορντ (48'). Οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν ξανά με τον Σάλαχ (58') και πάλι όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες (78') πήραν τη μεγάλη νίκη (3-2) και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απέδειξαν παράλληλα ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία τους και στο πρωτάθλημα...

Από εκεί και πέρα, η Λέστερ νίκησε με 3-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ, όπως και η Μπέρνλι, που νίκησε με 3-0 στην έδρα της Φούλαμ. Νωρίτερα, η Τσέλσι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε στο Λονδίνο τη Λούτον με 3-1. Κορυφαίος της συνάντησης ο Τάμι Εϊμπραχαμ, που πέτυχε χατ τρικ.

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλΚύπελλο Αγγλίαςποδόσφαιρο