Αθλητισμός|10.02.2021 17:45

Εξαρση κορονοϊού στον Παναθηναϊκό: Δέκα κρούσματα σε λίγες ημέρες

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στον μπασκετικό Παναθηναϊκό καθώς εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού. Οι «πράσινοι» που εμφάνισαν το πρώτο κρούσμα πριν από μια εβδομάδα, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, πλέον αριθμούν συνολικά δέκα κρούσματα. Πρόκειται για επτά παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου. Ηδη αναβλήθηκε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, όπως και το ματς με το Περιστέρι για το Κύπελλο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθούν σε αναβολή και τα επερχόμενα ματς για τη Euroleague στη Ρωσία με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (17/2) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2).

Στο «τριφύλλι» υπάρχει έντονη ανησυχία καθώς η διασπορά του κορονοϊού δεν έχει σταματήσει, ενώ οι προπονήσεις έχουν σταματήσει από το Σάββατο (6/2). Παρ' όλα αυτά, στα τεστ που έγιναν στην ομάδα την Τετάρτη (10/2) εντοπίστηκαν και τα τρία τελευταία θετικά κρούσματα, που ανήκουν σε παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19. Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)».

Basket LeagueΚορονοϊόςΠαναθηναϊκόςμπάσκετ