Αθλητισμός|11.02.2021 15:39

ΝΒΑ: Διαστημικός με 47 πόντους, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο στην ήττα από Σανς

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... έβγαλε μάτια κόντρα στους Σανς, σημειώνοντας 47 πόντους, ωστόσο, έμελλε να αποδειχθεί και μοιραίος για τους Μπακς, καθώς η άμυνα του Φίνιξ τον κλείδωσε στο φινάλε, αναγκάζοντάς τον σε απανωτά λάθη που κόστισαν στο Μιλγουόκι.

Είναι χαρακτηριστικό πως το σκορ ήταν στο 124-124, 45" πριν την λήξη και όλα κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές. Η μία εύστοχη βολή του Μπούκερ ήταν η... αρχή, στη συνέχεια ο Κράουντερ έκλεψε, ο Μπούκερ αστόχησε ξανά και οι Μπακς είχαν την ευκαρία για το σουτ της νίκης. Ο Αντετοκούνμπο πήρε την ευθύνη, αλλά αστόχησε και τελικά οι Μπακς ηττήθηκαν με 124-125. Έτσι, ο Γιάννης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με χαμόγελο μία φανταστική εμφάνιση, με τον Έλληνα σταρ να είναι μία ομάδα μόνος του μετρώντας 47 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τους νικητές ξεχώρισε το απολαυστικό δίδυμο των Κρις Πολ (28 πόντοι, 7 ασίστ) και Ντβιν Μπούκερ (30 πόντοι, 6 ριμπάουντ), ενώ μεγάλες βοήθειες έδωσαν οι ΝτιΆντρε Έιτον (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Τζε Κράουντερ (6 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ από τον πάγκο).

μπάσκετΝΒΑΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποΦοίνιξ Σανς