Αθλητισμός|13.02.2021 21:36

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 3-0: Ανίκητη η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Newsroom

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει φόρα και δεν την σταματάει κανένας και τίποτα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση της Premier League καθώς όχι μόνο παίζει... μπαλάρα αλλά είναι και ανίκητη. Το απέδειξε με ένα άνετο και επιβλητικό 3-0 απέναντι και στην Τότεναμ, την τελευταία ομάδα που κατόρθωσε να την νικήσει τον περασμένο Νοέμβριο! Εκτοτε μετρά 23 σερί ματς δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ένα εκπληκτικό σερί έντεκα νικών στα τελευταία παιχνίδια στην Premiership, γεγονός που την φέρνει στο +7 από τη δεύτερη Λέστερ και στο +8 από την τρίτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Δίχως φρένο στον κατήφορο η Λίβερπουλ - Εχασε κι απ' την Λέστερ καθώς δέχθηκε τρία γκολ σε έξι λεπτά!

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο του αγώνα, η Σίτι πήρε το προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόδρι, ενώ στο 50' ο φορμαρισμένος Γκιουντογκάν πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 66' διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σε άλλο ματς της ημέρας, η Μπέρνλι ήταν επιβλητική στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας επικρατώντας με 3-0 χάρη σε γκολ του Γκούντμουντσον (5'), του Ροντρίγκες (10') και του Λόουτον (47').

ΤότεναμPremier LeagueΜάντσεστερ Σίτιποδόσφαιρο