Αθλητισμός|21.02.2021 18:14

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Πετούσε φωτιές ο Δικέφαλος στην Τούμπα

Newsroom

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος πετούσε φωτιές στην επίθεση και διέλυσε την ομάδα της Φθιώτιδας... μόνο με 4-0 καθώς, βάσει ευκαιριών το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν εξαιρετική, πέτυχε θαυμάσια γκολ σε συνεργασίες και εκτέλεση κι έδειξε ότι καθημερινά βελτιώνεται και προοδεύει. Ο νεοαποκτηθείς Μπάμπα άνοιξε λογαριασμό για τον ΠΑΟΚ με το πρώτο του γκολ, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι ΤζόληςΟυάρντα και Ζίβκοβιτς.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος βελτίωσε και την βαθμολογική του θέση καθώς έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League καθώς προσπέρασε την ΑΕΚ. To μοναδικό μελανό σημείο στην αναμέτρηση της Τούμπας ήταν ο τραυματισμός του Τζόλη, ο οποίος τραυματίστηκε, αντικαταστάθηκε στο 55' και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυρίαρχος στο Australian Open για ένατη φορά

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 18'. Ο Τζόλης έκανε πάσα μέσα στην περιοχή προς τον Μπάμπα, ο οποίος ελίχθηκε ωραία και με ιδανικό τελείωμα βρήκε δίχτυα (1-0). Η πίεση του Δικεφάλου συνεχίστηκε αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Ηταν όμως φανερό ότι το δεύτερο τέρμα ήταν ζήτημα χρόνου...

Και πράγματι στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι νωρίς-νωρίς. Στο 48' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε την κάθετη προς τον Τζόλη, ο οποίος εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής (2-0).

Προτού προλάβει να συνέλθει η Λαμία από το δεύτερο γκολ, ο ΠΑΟΚ τριπλασίασε τα τέρματά του με γκολ του Ουάρντα στο 51'. Ο Ροντρίγκο έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, απέφυγε τον αντίπαλό του και πάσαρε προς τον Αιγύπτιο που κινήθηκε σαν φορ κι πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

Ο καταιγισμός του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε καθώς στο 65' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος στο προηγούμενο λεπτό τράνταξε το δοκάρι, με καταπληκτικό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 4-0.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (73' Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (73' Νινούα), Τσιγγάρας, Τζόλης (55' Λάμπρου), Ουάρντα (62' Καγκάβα), Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ (62' Σβιντέρσκι).

Λαμία: Κάτσικας, Βλάχος, Βύντρα, Μάντζρεκαρ (53' Σαραμαντάς), Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπιάρνασον, Προβυδάκης, Γκαζαριάν (74' Χατζηστραβός), Πίτι (74' Νικολόπουλος), Μπα (46' Βλαχομήτρος).

Διαβάστε επίσης: Πέθανε η μητέρα του Ροναλντίνιο από κορονοϊό

SuperLeagueποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕΠΑΟΚ