Αθλητισμός|29.07.2021 13:12

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τα λόγια της Κυρίδου στην Μπούρμπου - «Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό και στεναχωριέσαι;»

Newsroom

Συγκινητικά είναι τα λόγια της Μαρίας Κυρίδου στην Χριστίνα Μπούρμπου μετά τον τελικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο, της δικώπου στην κωπηλασία όπου, οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέλαβαν την πέμπτη θέση.  Η 20χρονη Μπούρμπου στεναχωρήθηκε από την απώλεια του μεταλλίου, και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της από την κάμερα. Η συνομήλικη συναθλήτριά της, Κυρίδου, δείχνοντας ψυχραιμία τής απευθύνθηκε για να την παρηγορήσει, με τα λόγια της να καταγράφονται από την ΕΡΤ.


«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς», είπε η μία αθλήτρια στην άλλη, λίγο πριν τις δηλώσεις τους στην κάμερα.

Όλες οι ειδήσεις

Πόθεν Έσχες: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών

Κορονοϊός: Αγώνας δρόμου για να γλιτώσουν τα νησιά το μίνι lockdown

Καιρός - Καύσωνας: Πώς θα χρησιμοποιήσουμε σωστά τα κλιματιστικά μας

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

κωπηλασίαΤόκιοΟλυμπιακοί Αγώνες 2021