Αθλητισμός|19.10.2021 21:59

Champions League: Πεντάστερη Σίτι στο Μπριζ, 4άρα της Σπόρτινγκ στην Πόλη

Newsroom

Καταιγιστική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι στο Μπριζ όπου διέλυσε με 5-1 την Κλαμπ Μπριζ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Σε παιχνίδι για τον 1ο όμιλο ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα με 2-0 από την Παρί κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σίτι εξπρές

Ο Κανσέλο άνοιξε το σκορ στο 30', ενώ στο 43' ο Μαχρέζ πέτυχε το 0-2. Ο Γουόκερ σκόραρε για το 0-3 στο 53', ο 19χρονος Πάλμερ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο Champions League στο 67' και ο Μαχρέζ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 84', ενώ είχε μεσολαβήσει το «γκολ της τιμής» για την Μπριζ με τον Βανάκεν στο 81'.

Εντυπωσιακή ήταν και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Champions League έπειτα από δύο σερί ήττες. Για τον 3ο όμιλο και σε μια μάχη που ενδεχομένως θα κρίνει την τρίτη θέση και την παρουσία στο Europa League η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας επικράτησε 4-1 στην Κωνσταντινούπολη της Μπεσίκτας που έμεινε στους μηδέν βαθμούς.

Η Σπόρτινγκ άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Κόατες, η Μπεσίκτας ισοφάρισε με τον Λάριν στο 24' αλλά στο 27' και πάλι ο Κόατες πέτυχε το 1-2, ενώ προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο (44') ο Σαράμπια σκόραρε για το 1-3. Στο 89' ο Παουλίνιο διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Όλες οι ειδήσεις

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Οργισμένη αντίδραση στη διακήρυξη Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου

Rapid test σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ιδιωτικό τομέα - Το ΦΕΚ με τα μέτρα

Μίκης Θεοδωράκης: Είχε κάνει 5 διαθήκες

Ασέβεια Τραμπ στον εκλιπόντα Πάουελ: «Έκανε πολλά λάθη, αλλά τέλος πάντων, ας αναπαυθεί εν ειρήνη»

Σπόρτινγκ ΛισσαβόναςChampions LeagueΜάντσεστερ ΣίτιΚλαμπ ΜπριζΜπεσίκτας