Αθλητισμός|02.11.2021 23:30

Με πρωτοβουλία Γιώργου Σαββίδη ο ΠΑΟΚ στο πλευρό 15χρονου που δέχθηκε επίθεση στον Βόλο

Newsroom

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΠΑΟΚ και προσωπικά του Γιώργου Σαββίδη για το περιστατικό βίας που συνέβη προ ημερών στον Βόλο με τον ξυλοδαρμό ενός 15χρονου, ο οποίος φορούσε ζακέτα του Δικεφάλου. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έδωσε εντολή να σταλεί στον νεαρό φίλο του ΠΑΟΚ ένα καινούργιο ποδήλατο αλλά και προϊόντα αθλητικής ένδυσης του ΠΑΟΚ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου στον Βόλο, άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον ταυτοποιημένο δράστη, ακινητοποίησαν τον 15χρονο που κινείτο με ποδήλατο και φορούσε ζακέτα με διακριτικά του ΠΑΟΚ. Μάλιστα τον ξυλοκόπησαν, ενώ προξένησαν φθορές και στο ποδήλατό του.

Η είδηση κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια Σαββίδη που θέλησε να στηρίξει έμπρακτα τον 15χρονο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του έστειλε δώρο ένα νέο ποδήλατο και ρουχισμό της αγαπημένης του ομάδας, ενώ ο νεαρός και η οικογένειά του θα βρεθούν και στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της ομάδας ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Δικεφάλου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης δείχνουν άμεσα αντανακλαστικά, θέλοντας να κάνουν σαφές πως τέτοια περιστατικά bullying δεν έχουν θέση σε καμία κοινωνία. Ο ΠΑΟΚ είχε σπεύσει άμεσα στο πλευρό κι ενός 16χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα bullying μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Πηγή: SDNA

ΒόλοςbullyingΓιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚ