Αθλητισμός|15.11.2021 21:30

Το video story του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για τα ύψη, ο ρατσισμός, o τραυματισμός και το μεγάλο come back

Newsroom

Ενα εξαιρετικό μίνι ντοκιμαντέρ με την ιστορία του παρουσίασε ο Εμμανουήλ Καραλής στην προσωπική του σελίδα στο Youtube. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ σε ένα θαυμάσιο 20λεπτο βίντεο, μιλά για την οικογένειά του, κι οικογένειά του μιλάει γι' αυτόν. Η δίδυμη αδερφή του, Αγγελική, όπως αποκάλυψε, είναι εκείνη που κάνει… κουμάντο καθώς είναι μεγαλύτερη κατά ένα λεπτό.

Η μητέρα του περιγράφει τον «Μανόλο» σε μικρή ηλικία και αναφέρει πόσο πολύ λάτρευε τα ύψη, ενώ ο πατέρας του περιγράφει το πώς κατέληξε στον στίβο και το άλμα επί κοντώ. Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο μιλά για το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων που σημείωσε πριν από τρία χρόνια, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις και του Μίλτου Τεντόγλου με τον οποίο τους συνδέει στενή φιλία.

Στο ντοκιμαντέρ η οικογένεια αλλά και ο Εμμανουήλ θίγουν το θέμα του ρατσισμού και πως το χειρίστηκαν από μικρή ηλικία, ενώ αναλύουν και τη δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του πριν από τρία χρόνια που τον άφησε εκτός δράσης για ένα χρόνο. Αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση παίρνοντας το ρίσκο καθώς δεν γνώριζε αν θα επέστρεφε στην ίδια κατάσταση που ήταν στα 17 και 18 του χρόνια, κάτι που τον οδήγησε σε δύσκολα μονοπάτια.

στίβοςεπί κοντώΕμμανουήλ Καραλής