Αθλητισμός|04.01.2022 15:54

Έκανε live στο Instagram ο Σεμέδο παίζοντας UNO για να αποδείξει πως είναι ελεύθερος: «Όλα fake news»

Newsroom

Με live (!) που έκανε στο Instagram ο Ρούμπεν Σεμέδο ανέφερε πως αποτελεί ψέμα το περί σύλληψής του μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την ξυλοκόπησε.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη σύλληψή του από την αστυνομία μετά από καταγγελία της συντρόφου του. Άλλωστε, η 28χρονη γυναίκα, μετά από εκκλήσεις του ίδιου, ανασκεύασε, πήρε πίσω τις καταγγελίες της και αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο υπήρξε αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Σε live που έκανε στο Instagram, ο Πορτογάλος στόπερ εμφανίζεται να παίζει UNO με την κοπέλα του, αναφέροντας ότι «υπήρξαν κάποιες ειδήσεις ότι συνελήφθην. Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω ότι είμαι στο σπίτι μου και να το δουν οι άνθρωποί μου. Είναι η πρώτη φορά που κάνω live και δεν ξέρω πως λειτουργεί.

Είναι fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφο μου. Όπως έγραψα και πριν, είναι όλα ψέματα. Όπως βλέπετε είμαστε εδώ μαζί και παίζουμε UNO. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά αναγκάζομαι γιατί λέγονται συνέχεια ψέματα και κανείς δεν με ρώτησε τι συνέβη. Αυτό ήθελα να δείξω, θα τα πούμε σύντομα».

Τι συνέβη με Σεμέδο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, όταν η σύντροφός του τον κατήγγειλε στην αστυνομία πως την ξυλοκόπησε, και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σεμέδο μετά την καταγγελία μετέβη μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και εμφανίζεται να προσπάθησε να μεταπείσει την 28χρονη κοπέλα. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, η γυναίκα πράγματι επιχείρησε να ανασκευάσει, ωστόσο η δίωξη εναντίον του Πορτογάλου στόπερ ήταν αυτεπάγγελτη από τον Εισαγγελέα, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί προχώρησαν κανονικά στη σύλληψη του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι αφού έδωσε κατάθεση για το συμβάν, ο Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.