Αθλητισμός|15.01.2022 20:59

Όλα Τούμπα και ξέσπασμα ΠΑΟΚ με Κούρτιτς!

Newsroom

Με ένα ξέσπασμα στο β' ημίχρονο και τον εκτελεστή Κούρτιτς σε μεγάλα κέφια, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα και πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League. O Δικέφαλος είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σλοβένο μέσο, ο οποίος μολονότι δεν είναι αυτή η... δουλειά του, σκοράρει ακατάπαυστα έχοντας φτάσει πια τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο σε θέαμα, ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά ο ΟΦΗ τον απέτρεψε απ' το να σκοράρει κρατώντας το 0-0. Μάλιστα οι Κρητικοί έφτασαν στην επίτευξη ενός γκολ στο 51' με τον Τσιλιανίδη. Όμως, ο διαιτητής Φωτιάς κλήθηκε απ' το VAR για να δει τη φάση απ' το ξεκίνημά της καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Βούρου εντός περιοχής σε γύρισμα της μπάλας απ' τον Ζίβκοβιτς. Ο ρέφερι της αναμέτρησης βλέποντας την παράβαση που του είχε διαφύγει στην κανονική ροή του ματς, ακύρωσε το γκολ του ΟΦΗ και καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου. Ο σπεσιαλίστας Κούρτιτς ήταν εύστοχος στο 55' ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ... απελευθερώθηκε και στο 76' έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπίσεσβαρ σέντραρε στην καρδιά της περιοχής του ΟΦΗ, εκεί όπου ο Κούρτιτς κάνοντας κίνηση φορ, με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0 τελειώνοντας οριστικά την υπόθεση νίκη για τον Δικέφαλο.

Δεν άφησαν όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πόδι απ' το... γκάζι. Κι ο Σβιντέρσκι, ο οποίος είδε να του ακυρώνει το VAR ένα γκολ ως οφσάιντ στο 82', τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε και που άξιζε στο 84'. Ο Πολωνός εκμεταλλεύτηκε το ριξοκίνδυνο γύρισμα του Πασαλίδη και το κακό κοντρόλ του Βάτερμαν, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε άδειο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (74' Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (63' Σβαμπ), Κούρτιτς, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (63' Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (63' Ζαμπά), Άκπομ (80' Σβιντέρσκι).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (70' Καμάου), Γκαγιέγος, Ντε Γκούζμαν, Τοράλ (83' Ναμπί), Νέιρα (83' Φαν Ντούινεν), Τσιλιανίδης (70' Ντουρμισάι).

ΟΦΗΠΑΟΚSuperLeague