Αθλητισμός|15.01.2022 23:50

Οριστική διακοπή στο Μπέτις - Σεβίλλη: Οπαδός των γηπεδούχων τραυμάτισε με σιδερόβεργα τον Χορδάν!

Newsroom

To ντέρμπι της Ανδαλουσίας μεταξύ της Μπέτις και της Σεβίλλης είχε απρόβλεπτη έκβαση καθώς ανεγκέφαλος οπαδός των γηπεδούχων εκτόξευσε μια μεγάλη μεταλλική ράβδο στο γήπεδο τραυματίζοντας στο κεφάλι τον μέσο της Σεβίλλης Χορδάν.

Η Μπέτις ισοφάρισε στο 39' με ένα εκπληκτικό απευθείας χτύπημα κόρνερ του Φεκίρ αλλά η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς κατά τους πανηγυρισμούς ένας ανόητος οπαδός, αποφάσισε να  πετάξει στον αγωνιστικό χώρο μια σιδερόβεργα, η οποία τραυμάτισε τον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Ο διαιτητής ήταν μπροστά στο περιστατικό και διέκοψε αμέσως το παιχνίδι καλώντας μετά από λίγη ώρα τις ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια, ενώ παρέδωσε στον τέταρτο και το επίμαχο αντικείμενο, το οποίο τρομάζει καθώς θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη ζημιά στον Χορδάν.

Έπειτα από διαβουλεύσεις, και με τον παίκτη να μην αισθάνεται καλά για αρκετή ώρα, η Σεβίλλη ζήτησε να μην συνεχιστεί το ματς. Ο διαιτητής του αγώνα σε συνεννόηση και με τη Λίγκα πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, η τύχη της οποίας θα αποφασιστεί τα επόμενα 24ωρα (αν δηλαδή θα συνεχιστεί απ' το σημείο της διακοπής ή θα κριθεί υπέρ της Σεβίλλης με υπαιτιότητα της Μπέτις).

Παράλληλα πάντως, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, η αστυνομία κινήθηκε γρήγορα, εισήλθε στην εξέδρα και ο οπαδός που εκτόξευσε το αντικείμενο συνελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες...

Κύπελλο ΙσπανίαςΜπέτιςειδήσεις τώραcopa del ReyΣεβίλλη