Αθλητισμός|14.02.2022 22:28

Παρελθόν απ' τον Άρη ο Άκης Μάντζιος μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα

Newsroom

Η νέα ήττα του Άρη στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και ο κίνδυνος απώλειας της συμμετοχής στα πλέι οφ για τους Κίτρινους έφερε πρόωρο τέλος στη συνεργασία με τον Άκη Μάντζιο. Μετά το 2-0 στα Γιάννενα ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 52χρονο τεχνικό και οι δύο άνδρες αποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς ανακοίνωσε την απόφαση στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια των «Ζωσιμάδων». Ως εκ τούτου, ο Άρης αναζητεί λύση για τον πάγκο για το φινάλε της κανονικής περιόδου μήπως και σώσει την παρτίδα καθώς ήδη έχει υποστεί και το σοκ του αποκλεισμού απ' τη Λαμία στο Κύπελλο.

Ο Μάντζιος ολοκλήρωσε άδοξα τη θητεία που άρχισε στον Άρη το 2020. Παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας για 66 αγώνες σε διάστημα ενάμιση έτους, ενώ οδήγησε τους Κίτρινους στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και στην τρίτη στα πλέι οφ την περασμένη σεζόν. Εφέτος όμως οι Κίτρινοι τέθηκαν νοκ άουτ απ' την Αστάνα στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά, αποκλείστηκαν απ' τη Λαμία και κινδυνεύουν να χάσουν και τα πλέι οφ.

Ακης ΜάντζιοςπροπονητήςΑρης