Αθλητισμός|15.03.2022 08:14

Ρομάν Αμπράμοβιτς: Προσγειώθηκε στη Μόσχα τζετ που φέρεται να του ανήκει

Newsroom

Αεροσκάφος που συνδέεται με τον τιμωρημένο Ρώσο ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς προσγειώθηκε στη Μόσχα νωρίς το πρωί της Τρίτης, αφού απογειώθηκε από την Κωνσταντινούπολη μετά από σύντομη στάση εκεί, σύμφωνα με τα στοιχεία του FLIGHTRADAR24, όπως μεταδίδει το Reuters.

Το τζετ που συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της βρετανικής Τσέλσι, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη από το Ισραήλ τη Δευτέρα, λίγο αφότου εθεάθη στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ. διαβάστε περισσότερα

Ο Αμπράμοβιτς ήταν μεταξύ των επτά Ρώσων δισεκατομμυριούχων που προστέθηκαν σε βρετανικό κατάλογο κυρώσεων την περασμένη εβδομάδα για να προσπαθήσουν να απομονώσουν τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αγκαλιάσει μια παρόμοια κίνηση. 

Ο Ρώσος ολιγάρχης, ο οποίος έχει επίσης ισραηλινή και πορτογαλική υπηκοότητα, έχει αρνηθεί ότι έχει στενούς δεσμούς με τον Πούτιν.

Μια φωτογραφία που περιήλθε στην κατοχή του Reuters έδειχνε τον Αμπράμοβιτς να κάθεται στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ με μια μάσκα προσώπου τραβηγμένη κάτω από το πηγούνι του τη Δευτέρα.

Το Reuters δεν μπόρεσε να εξακριβώσει αν επιβιβάστηκε στη πτήση από το Τελ Αβίβ προς την Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα ή σε εκείνη από την Κωνσταντινούπολη προς τη Μόσχα.

Ο Αμπράμοβιτς δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα πουλούσε τον λονδρέζικο σύλλογο, αλλά η πώληση αυτή έχει πλέον ανασταλεί, καθώς η Τσέλσι λειτουργεί με ειδική κυβερνητική άδεια και το διοικητικό συμβούλιο της Premier League τον έχει αποκλείσει από διευθυντή του συλλόγου.

Ουκρανίαειδήσεις τώραΡωσίαΡομάν ΑμπράμοβιτςπόλεμοςΤσέλσι