Αθλητισμός|11.04.2022 10:59
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση χούλιγκαν σε οπαδό του ΠΑΟΚ
NewsroomΝέο οπαδικό επεισόδιο συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα επίθεση από 8 άτομα σε 26χρονο φίλο του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στη Σταυρούπολη, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του νεαρού Άλκη Καμπανού.
Ο φίλος του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, τα ξημερώματα της Κυριακής (10/04), στην περιοχή της Σταυρούπολης, έχοντας μόλις είχε γυρίσει από τη Γαλλία (για το παιχνίδι του “δικέφαλου του Βορρά” με τη Μαρσέιγ).
Το πρωί της Δευτέρας, η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών, στους οποίους ανήκαν τα οχήματα των δραστών.
Σημειώνεται πως μία γυναίκα που ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο τους δράστες και τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα οι Αρχές να φτάσουν άμεσα στην ταυτοποίησή τους.
Διαβάστε ακόμη
- Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
- Ζει και βασιλεύει το φακελάκι στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών - Γιατί δε μειώθηκε
- Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα- Πως διαβάζουν το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
- ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών