Αθλητισμός|09.02.2019 22:03

Super League: Ο Κλάους εκτέλεσε τον λαβωμένο Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Την πρώτη φορά προειδοποίησε, τη δεύτερη εκτέλεσε. Ο Στέφανος Αθανασιάδης νίκησε στο 73’ με κεφαλιά τον Σωκράτη Διούδη και υπέγραψε την πολύτιμη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού με 1-0, που βγάζει προσωρινά την ομάδα της Ηπείρου από την επικίνδυνη ζώνη!

Ο έμπειρος επιθετικός είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία και στο 34’, αλλά ο Διούδης είχε μπλοκάρει εντυπωσιακά την πρώτη κεφαλιά. 

Ο Παναθηναϊκός χάνει κι άλλο έδαφος μετά το 0-0 στη Λιβαδειά, όμως στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς στις απουσίες των Δώνη, Μακέντα και Κάτσε, προστέθηκαν οι αναγκαστικές αλλαγές των Κουλιμπαλί και Ινσούα, πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο, γεγονός που τον αποδυνάμωσε, αλλά και τον αποσυντόνισε. Μάλιστα ο Ινσούα αποχώρησε με πόνους και ένα καρούμπαλο μετά από εναέρια σύγκρουση και αγκωνιά του Σκόνδρα. 

Ο Δώνης έριξε στο φινάλε τον Αλτμαν, που στο 88’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά νικήθηκε από τον Βελλίδη. Επιθετικά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει και δεν δημιούργησε φάσεις, ενώ ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και πανηγύρισε τρεις βαθμούς από «χρυσάφι». Στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής Κομίνης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κρίζμαν, επειδή έριξε μια μπάλα στο γήπεδο από τον πάγκο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (90’ Σιόντης), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν (69’ Λέο Μπατίστ), Σκόνδρας, Κάστρο, Αθανασιάδης, Μάνος (80’ Βιντάλ). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (7’ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα (20’ Χατζηθεοδωρίδης), Στάικος, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (75’ Αλτμαν), Μπουζούκης, Καμπετσής.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram 

ΠαναθηναϊκόςSuper League 1ΠΑΣ Γιάννινα