Σε απολογία ο Βράνιες απ' την ΑΕΚ για τα δημοσιεύματα περί επεισοδίου στην Μπάνια Λούκα!
NewsroomΗ ΑΕΚ ενημέρωσε τον Όγκνιεν Βράνιες ότι κλήθηκε σε απολογία για όσα αναφέρονται για εκείνον σε δημοσιεύματα σχετικά με επεισόδιο που φέρεται να ενεπλάκη στην Μπάνια Λούκα.
Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (8/6) το όνομα του Βράνιες «έπαιξε» στον σερβικό και στον βοσνιακό καθώς τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αμυντικός της Ενωσης είχε επεισόδιο -«για τα μάτια μιας γυναίκας» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- και δέχθηκε επίθεση από άνδρα στη μπαρ της πόλης. Πάντως, ο Βράνιες με ανάρτησή του στο Instagram διέψευσε ότι πήρε μέρος σε κάτι τέτοιο, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε με μήνυμα υποστηρίζοντας ότι όλα όσα γράφονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καθώς, όπως τονίζει βρίσκεται στο Σπλιτ της Κροατίας.
Ουσιαστικά από την ΑΕΚ ζητούν απ' τον παίκτη εξηγήσεις και διευκρινίσεις για το αν είναι αληθή ή όχι τα δημοσιεύματα. Και τούτο διότι, εφόσον είναι πραγματικά τα γεγονότα, τέτοιες καταστάσεις είναι άκρως δυσφημιστικές για την ομάδα, όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση που υπήρξε απ' τους Κίτρινους. Ούτως ή άλλως, στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματισμός για την περίπτωση του Βράνιες, το μέλλον του οποίου στην ομάδα είναι μετέωρο.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών