Αθλητισμός|06.07.2022 22:57

ΠΑΟΚ: Φιλική ισοπαλία με Άλκμααρ - Στα σκαριά οι μεταγραφές των Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ είδε το... έργο σε επανάληψη καθώς και απέναντι στην Άλκμααρ, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν απέφυγε την ισοπαλία (2-2).

Μετά τη φιλική ήττα από την Χρόνινγκεν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στη διαχείριση και στην πνευματική ετοιμότητα που καλούνται να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του κάτω από κάθε είδους συνθήκες στο ματς. Και το τρίτο φιλικό για τους Θεσσαλονικείς ξεκίνησε ιδανικά και με αέρα δύο τερμάτων για έναν ΠΑΟΚ που πήρε βάσει εικόνας ό,τι άξιζε. Ο Παυλίδης της Άλκμααρ όμως έβαλε εκ νέου τους τυπικά γηπεδούχους στο ματς και στο β΄ημίχρονο οι Ολλανδοί εν τέλει «χτύπησαν» για την ισοπαλία σε ένα κακό και για τις δύο ομάδες ημίχρονο.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς  στο 5' και Ενέα Μιχάι στο 13' έβαλαν από νωρίς μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ, ωστόσο Βαγγέλης Παυλίδης στο 27' και ο Ιμάν Γκρίφιθ στο 72' έφεραν το ματς στα ίσια για τους Ολλανδούς. Ο Λουτσέσκου πάντως είχε την ευκαιρία και πάλι να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα καθώς ακόμη η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Λύρατζης, Μιχάι, Κάργας, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρες, Τσαούσης, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας (61' Κουλιεράκης), Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες (61' Κούρτιτς), Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου.

Έρχονται δύο στη Θεσσαλονίκη

Κάλεντ Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας θα αποτελέσουν προσεχώς και επίσημα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. Όπως όλα δείχνουν πάντως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους θα ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία νέων προσώπων καθώς Νάρεϊ και Τόμας θα κατευθυνθούν απευθείας στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης, με τον Ζοσέ Μπότο να κινείται στην επιλογή ενός βραχύσωμου επιθετικού, κάνοντας σαφές πως έψαχνε διαφορετικά χαρακτηριστικά σε φορ από αυτά των Ολιβέιρα και... Τσόλακ. Μάλιστα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπράντον Τόμας έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία, όπως ακριβώς ισχύει και με τον Κάλεντ Νάρεϊ, η υπόθεση του οποίου ολοκληρώνεται, προβάροντας τα ασπρόμαυρα.

Και για τους δύο, θεωρήθηκε προτιμότερο να βρεθούν απευθείας στην Θεσσαλονίκη, για ιατρικά και την καθιερωμένη τυπική διαδικασία των ανακοινώσεων δεδομένου πως επί ολλανδικού εδάφους απομένου δύο ημέρες προπονήσεων και δύο φιλικά την τελευταία ημέρα της παρουσίας τους...

ΠΑΟΚφιλικόΑλκμάαρ