Αθλητισμός|11.07.2022 22:59

Νοσηλεύεται με κατάγματα στη Μαγιόρκα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μετά από πτώση από μπαλκόνι!

Newsroom

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ισπανίας μετά από πτώση από μπαλκόνι (!) ο πρώην παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΠαναθηναϊκούΑλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο 29χρονος Τζενίλε, γιος του άλλοτε άσου του Τριφυλλιού Νάντο Τζεντίλε, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο Ιταλός περιφερειακός, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπρίντιζι κι είχε περάσει για ένα φεγγάρι απ' τους Πράσινους το 2016-17, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από μπαλκόνι ύψους 4 μέτρων σε βίλα, που είχε νοικιάσει στη Φορμεντέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε ανάσκελα στο έδαφος παρουσία του αδελφού του Στέφανο και ορισμένων φίλων του και αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Αρχικά είχε διαδοθεί η φήμη ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ανησυχητική, αλλά ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές γράφοντας στα social media από το νοσοκομείο ότι «δεν είναι πολύ σοβαρό». «Θα έρθω στην Ιταλία για θεραπεία. Ευχαριστώ όλους όσοι με σκέφτηκαν και μου έστειλαν ένα μήνυμα.  Λυπάμαι που ανησυχήσατε» ανέφερε ο παίκτης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello sport, ο Τζεντίλε υπέστη κάποια κατάγματα στους σπονδύλους. Γι' αυτό το πρωί της Τρίτης (12/7) θα μεταφερθεί στη Νάπολη όπου θα χειρουργηθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την καριέρα του. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να αναρρώσει για ένα μεγάλο διάστημα. Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι ισπανικές αρχές ερευνούν το θέμα για να διαπιστώσουν πώς έγινε η πτώση.

μπάσκετμπαλκόνιΠαναθηναϊκόςτραυματισμόςΜαγιόρκα