Αθλητισμός|20.08.2022 21:21

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Όταν είδα τι κάνει, τρελάθηκα» δήλωσε η μητέρα της

Newsroom

«Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που τη γέννησα, όχι στον κόσμο», ήταν τα γεμάτα συγκίνηση λόγια της μητέρας της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη που πέτυχε σήμερα ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο βάδην. 

Από την Καρδίτσα η μητέρα της αθλήτριας δήλωσε στην κάμερα του MEGA πως πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της.

«Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση. Αυτή μέτρησε τις δυνάμεις της, για να μπει. Όταν είδα τι κάνει, τρελάθηκα», εκμυστηρεύτηκε και τόνισε - σχετικά με το εάν θα επιστρέψει η κόρη της στο τσιπουράδικο: «Είναι βασικό στέλεχος. Τώρα που θα γυρίσει εάν δηλώσει παραίτηση και εάν τη δεχθούμε».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί. «Η Πολιτεία, δεν ξέρω κ δεν με ενδιαφέρει. Η αγκαλιά μας είναι εδώ» ανέφερε η κ. Γιώτα και τόνισε πως θα συνεχίσει και σε άλλους αγώνες με στόχο.. την κορυφή του κόσμου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

O Πομάσκι και η εθνική ομάδα κάνουν βάδην για χάρη της Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει το δικό της ισχυρό ρεύμα στις τάξεις της εθνικής ομάδας στο Μόναχο. Αφορμή η νίκη της στα 35 χλμ,. βάδην, το πρώτο από τα τρία μέχρι τώρα χρυσά μετάλλια της ελληνικής ομάδας στίβου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μια επιτυχία που παρέσυρε τον Γιώργο Πομάσκι και τους άλλους προπονητές της εθνικής ομάδας να το ρίξουν στο βάδην έξω από το ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας.

Η φωτογραφία ανέβηκε στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ , το πρωί του Σαββάτου πριν από τον τελικό της Ντρισμπιώτη στα 20 χλμ. βάδην, με την «ομάδα να είναι έτοιμη για το βάδην».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΑντιγόνη Ντρισμπιώτη