Αθλητισμός|26.08.2022 23:29

Super League: Κόλλησαν στο μηδέν στη Νεάπολη ο Ιωνικός με τον Λεβαδειακό

Newsroom

Γκολ δεν έβαλαν και έμειναν στον... άσο ο Ιωνικός με τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, είχε καλό ρυθμό, είχε ορισμένες κλασικές φάσεις, αλλά δεν είχε γκολ με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να κολλήσουν στο μηδέν και να μείνουν δίχως νίκη μετά από δύο αγώνες καθώς στην πρεμιέρα ο μεν Ιωνικός ηττήθηκε στη Λεωφόρο απ' τον Παναθηναϊκό, ο δε Λεβαδειακός στο Χαριλάου απ' τον Άρη.

Το μηδέν προέκυψε κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητας των επιθετικών αλλά και της καλής απόδοσης των γκολκίπερ οι οποίοι όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. Και κάπως έτσι οι δυο ομάδες κέρδισαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η συνέχεια θα είναι δύσκολη καθώς την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό, και ο Ιωνικός με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 11' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αοσμάν, που σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών. Ο Λεβαδειακός απάντησε με φάση του Κωνσταντινίδη στο 13', ενώ ο Ιωνικός απείλησε και στο 37' με μακρινό σουτ του Μύγα που απέκρουσε ο Μάρκοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Λεβαδειακό να πατάει καλύτερα αλλά να μην απειλεί. Το παιχνίδι άρχισε να ανοίγει προς το φινάλε με τον Ιωνικό να απειλεί με κεφαλιά του Μάντζη στο 76' και φαλτσαριστό σουτ του Αντούνες στο 82', όμως και στις δυο περιπτώσεις ο Μάρκοβιτς αντέδρασε εξαιρετικά. Σε ετοιμότητα ήταν και ο έτερος γκολκίπερ Χουτεσιώτης σε σουτ του Λούα Λούα στο 80', ενώ ο Τσιριγώτης αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ στο 90'.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Άοσμαν, Μάσας (67' Μίλο), Ρομαό, Αντούνες, Μεντόσα (67' Λοβέρα), Μάντζης, Ιωαννίδης (67' Ελευθεριάδης).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (65' Μπαχανάκ), Βινίσιους (85' Λιάγκας), Βήχος, Μουτίνιο (46' Λούα Λούα), Μεχία, Μπελμόντ, Βρακάς (85' Τσιριγώτης), Δούμτσιος, Συμελίδης (75' Χάμοντ).

Λεβαδειακόςειδήσεις τώραSuperLeagueΙωνικός Νικαίας