Αθλητισμός|17.09.2022 22:11

Premier League: Εξάσφαιρη Τότεναμ με χατ-τρικ Σον!

Newsroom

Η Τότεναμ ήταν ισοπεδωτική και σάρωσε με 6-2 την ουραγό της Premier League, Λέστερ. Με χατ-τρικ του Σον τα Σπιρούνια ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, περιμένοντας το παιχνίδι της Άρσεναλ που έχει ένα ματς λιγότερο και αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ.

Για ένα ημίχρονο το ματς ήταν... ντέρμπι. Η Λέστερ προηγήθηκε στο 6' με πέναλτι του Τίλεμανς, η Τότεναμ απάντησε άμεσα με γκολ του Κέιν στο 8' και με τον Ντάιερ στο 21' για το 2-1. Οι Αλεπούδες ισοφάρισαν με τον Μάντισον στο 41' σε 2-2 αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους.

Ο Μπετανκούρ έγραψε το 3-2 στο 47' κι ύστερα άρχισε η... καταιγίδα Σον. Ο Νοτιοκορεάτης με τρία γκολ σε 15' λεπτά (73΄, 84΄, 88΄) διαμόρφωσε το τελικό 6-2 που κρατάει την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Της... ισοπαλίας η Νιούκαστλ

Στο μεταξύ, σε ομάδα ισοπαλιών εξελίσσεται η Νιούκαστλ, καθώς «κόλλησε» στο 1-1 με την Μπόρνμουθ. Οι Καρακάξες έμειναν για έκτο σερί ματς δίχως νίκη, τα πέντε εκ των οποίων μάλιστα έληξαν ισόπαλα, ενώ έχουν ηττηθεί κι απ' τη Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και όλες οι προσπάθειές τους σταμάτησαν πάνω στον εντυπωσιακό Νέτο, ο οποίος κατέβασε ρολά με πέντε επεμβάσεις. Μάλιστα η Μπόρνμουθ πήρε το προβάδισμα με τον Μπίλινγκ στο 62'. Το μόνο που κατάφερε η Νιούκαστλ ήταν να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα (66') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίσακ.

ΝιούκαστλΛέστερPremier LeagueΜπόρνμουθΤότεναμ