Αθλητισμός|04.01.2023 19:00

Super League: Έλαμψε ο Αστέρας Τρίπολης στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου

Newsroom

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν λαμπρός στο ξεκίνημα του 2023 και πέτυχε μια άνετη και επιβλητική επί της Λαμίας με 3-0 σκοράροντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της αρκαδικής ομάδας ήταν κάτι περισσότερο από ιδανικό και η ομάδα της Τρίπολης μπαίνει σε τροχιά διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για τα πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε δυναμικά στο ματς καταφέρνοντας μέσα σε διάστημα 13 λεπτών να πετύχει τρία γκολ. Στο 18' ο Άλβαρες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, ο Γκαραβέλης απέκρουσε και ο Μουνάφο με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 24΄. Ο Ρεγκίς σέντραρε και ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 31' ο Σίτο απέφυγε τον Αντέτζο και σέντραρε για τον Ρεγκίς, ο οποίος έγραψε το 3-0. 

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το ματς στο υπόλοιπο διάστημα και «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Αστέρας έφτασε τους 17 βαθμούς και πήρε μεγάλη βαθμολογική ώθηση, ενώ η Λαμία παραμένει «κολλημένη» κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στην 13η θέση με 10 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86΄Σανταφέ), Σίτο (67΄Μπερτόλιο), Ριέρα (46΄Μπαρτόλο), Ρεγκίς (76΄Τιλίκα), Μπαράλες (86΄Κωστέας).

Λαμία: Γκαραβέλης, Σιμόν, Γκοράνοφ (46΄Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο (46΄Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (58΄Βέργος), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (67΄Ρούμπεν), Γιακουμάκης (46΄Ρόμανιτς).

Λαμία ΠΑΕΑστέρας ΤρίποληςSuperLeague