Αθλητισμός|04.01.2023 20:21

Super League: Ο Παναιτωλικός κυριάρχησε του Ατρόμητου - Μαγικό γκολ ο Καρέλης!

Newsroom

Ιδανικά άρχισε τις υποχρεώσεις του το 2023 ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο με 2-0 στο Αγρίνιο για τη Super League και πλησίασε στους έξι βαθμούς από τη ζώνη των πλέι οφ.

Πολύ νωρίς στο παιχνίδι (21') άλλαξαν οι ισορροπίες καθώς ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες. Σε γέμισμα απ' την άμυνα του Παναιτωλικού, ο Σενγκέλια «τσίμπησε» πρώτος την μπάλα, ο Γιαννιώτης τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και -με την υπόδειξη του VAR- αποβλήθηκε.

Ο Παναιτωλικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου με γκολάρα του Νίκου Καρέλη. Έπειτα από κόρνερ του Σενγκέλια στο 46', ο Καρέλης με ένα τακουνάκι αλά Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας ένα απ' τα ομορφότερα γκολ στη Super League. Ήταν το δέκατο γκολ του Καρέλη στο εφετινό πρωτάθλημα. Κι όχι μόνο φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ αλλά παράλληλα έγραψε ιστορία και με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Έφτασε συνολικά στο πρωτάθλημα τα 17 γκολ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου ξεπερνώντας τον Καμαρά που σταμάτησε στα 16.

Ο Παναιτωλικός έγινε απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο και τελικά έφτασε στο 2-0 με κεφαλιά του Χουχούμη και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σενγκέλια.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90’ Μαλλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68’ Μάρτενσον), Νταγκό (68’ Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76’ Ζοάο Πέντρο).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (25΄Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72’ Τζαβίδας).

SuperLeagueΑτρόμητοςΠαναιτωλικός