Αθλητισμός|14.01.2023 16:45

Premier League: Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σίτι με σπουδαία ανατροπή!

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολύ μεγάλη ανατροπή και δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών στο φινάλε επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τη Σίτι. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μείωσαν τη διαφορά μόλις στον έναν βαθμό απ' τους Πολίτες, που παρέμειναν στο -5 πίσω από την προπορευόμενη στην Premier League Άρσεναλ, η οποία έχει κι ένα ματς λιγότερο (Βαθμολογία: Άρσεναλ 44, Μάντσεστερ Σίτι 39, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 38).

Το παιχνίδι ήταν μέτριο μέχρι το 60' καθώς είχε ένταση και πάθος αλλά δεν είχε φάσεις. Ωστόσο στο τελευταίο μισάωρο όλα άλλαξαν. Ο Γκρίλις άνοιξε το σκορ για τη Σίτι στο 60' μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως η Γιουνάιτεντ έβγαλε απ' τη φαρέτρα της δύο βέλη στο φινάλε. Στο 78' ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων. Πρόκειται όμως για ένα γκολ που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της Σίτι καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Ράσφορντ είναι ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ και μολονότι τρέχει παράλληλα με την μπάλα, δίχως όμως να την ακουμπήσει, έρχεται ο Φερνάντες και σκοράρει. Οι Πολίτες διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Άγγλος επιθετικός επηρέασε τη φάση αλλά ο διαιτητής και ο VAR έκριναν ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μια φάση που θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο Νησί...

Η Σίτι παρέμεινε σοκαρισμένη και στο 82' δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα με τον Ράσφορντ να εκτελεί για το τελικό 2-1.

ειδήσεις τώραΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜάντσεστερ ΣίτιPremier League