Αθλητισμός|04.02.2023 21:00

Super League: Σπουδαία νίκη του Ιωνικού επί του Άρη - Για πρώτη φορά ξέφυγε απ' την ζώνη του υποβιβασμού

Newsroom

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ιωνικός επί του Άρη στη Νεάπολη για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι Νικαιώτες επικράτησαν 1-0 των Κίτρινων και για πρώτη φορά απ' το ξεκίνημα της σεζόν ξέφυγαν απ' τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αλλαγή προπονητή έφερε και αλλαγή ψυχολογίας στον Ιωνικό που πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα και τη δεύτερη σερί επί των ημερών του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος έκανε το «δύο στα δύο».

Απ' την άλλη πλευρά, ο Άρης μπορεί να έδειχνε ότι πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο, μπορεί να είχε τις μεγαλύτερες φάσεις αλλά δεν είχε την ουσία και το γκολ και έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο μηδέν.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 61' οπότε ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Λοβέρα. Ο Αργεντινός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σεμπά απ' τον Κουέστα.

Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας τρεις μεγάλες φάσεις με τους Φαμπιάνο, Γκρέι και Οντουμπάτζο αλλά γκολ δεν βρήκε γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα του μετά το 3-0 από την ΑΕΚ.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (86' Μπουενά), Φαντιγκά (86' Καμπράλ), Σεμπά (93' Μασάς), Λοβέρα (69' Αντούνες), Μάντζης (70' Μάνος).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (76' Ρουπ), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (11' Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (78' Εμπακατά), Μαζικού (66' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Νταρίντα, Ιτούρμπε (78' Καμάτσο), Γκρέι

Ιωνικός Νικαίαςειδήσεις τώραSuperLeagueΑρης