Αθλητισμός|11.02.2023 22:19

Super League: Όρθιος ο Ιωνικός στα Γιάννενα με δέκα παίκτες!

Newsroom

Η αλλαγή προπονητή λειτούργησε θετικά για τον Ιωνικό που μετά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έχει γνωρίσει ήττα στη Super League. Η ομάδα της Νίκαιας μετά από δύο σερί νίκες απέναντι σε Λαμία και Άρη, έμεινε όρθια και στα Γιάννενα όπου απέσπασε ισοπαλία (0-0) απ' τον ΠΑΣ παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες απ' το 66' λόγω αποβολής του Ρομαό.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, ούτε και ευκαιρίες πέραν ενός σουτ του Μπάλαν στο 42' που προσέκρουσε στο δοκάρι. Λίγο μετά πάντως ο Παμλίδης τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο απ' τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 59΄ και πάλι ο Μπάλαν έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς «κατάφερε» να αστοχήσει εξ επαφής προ κενής εστίας, ενώ στο 66΄ η αποβολή του Ρομαό, ο οποίος είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες.

Παρά το πλεονέκτημα, ο ΠΑΣ δεν βρήκε γκολ. Ο Ιωνικός κράτησε το μηδέν καθώς απέφυγε την παραβίαση στο 74' με τον Μορέιρα και στο 90' με τον Μπατίστ, ενώ στάθηκε τυχερός στο φινάλε του ματς με τον Τζίμα να σημαδεύει το δοκάρι!

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σορία, Πήλιος, Καραχάλιος, Μορέιρα (86΄ Λεό Μπατίστ), Παμλίδης (45΄ Αλ. Λώλης), Εραμούσπε, Ριένστρα (55΄ Νίνης), Τζίνο (86΄ Τζίμας), Μπακαδήμας, Μπάλαν

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (68΄ Αντούνες), Σάκιτς, Φαντιγκά (46΄ Καμπράλ), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (74΄ Μάνος / 90΄+ Μπουένα)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ