Αθλητισμός|18.02.2023 21:33

Συγκινητικό πανό από τους φιλάθλους της Γαλατασαράι - «Ευχαριστώ πολύ φίλοι»!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Συγκινητικές στιγμές ειλικρινούς ευγνωμοσύνης εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι πόλο ανάμεσα στην τουρκική Γαλατασαράι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Κωνσταντινούπολη.

Στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenger Cup, σηκώθηκε από τους Τούρκους οπαδούς ένα πανό που ευχαριστούσε τους Έλληνες εθελοντές και τα σωστικά συνεργεία που στάλθηκαν στη γείτονα χώρα για να βοηθήσουν τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Το πανό ήταν γραμμένο σε ελληνικά και αγγλικά αναφέροντας «ευχαριστώ πολύ φίλοι», έχοντας στη μέση μια φωτογραφία ενός διασώστη με ένα παιδί, που έχει σώσει και το κρατούσε στην αγκαλιά του!

 

«Δεν μας χωρίζει τίποτα», έγραψε ο Απόλλων

Το πανό των φιλάθλων της Γαλατασαράι, σχολίασε στο Facebook και ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας πόλο του Απόλλων Σμύρνης σημειώνοντας:

«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.

Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό!

Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!

Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΤουρκίασεισμόςΓαλατάσαραϊ