Αθλητισμός|18.03.2023 12:10
Ασκήσεις για να χάσετε πόντους από τη μέση
Μάντη ΠερσάκηΑΣΚΗΣΗ 1
Στηρίζομαι σε πλάγια θέση στην παλάμη με το κάτω πόδι λυγισμένο και το πάνω τεντωμένο στον αέρα. Με την εκπνοή, προσπαθώ να ενώσω ίδιο αγκώνα- γόνατο και επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πλευρά.
ΑΣΚΗΣΗ 2
Κάθομαι στα γόνατα και φέρνω τα χέρια λυγισμένα πίσω από τον αυχένα. Με την εκπνοή κάμπτω τον κορμό στο πλάι, σφίγγοντας καλά την κοιλιά. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πλευρά.
ΑΣΚΗΣΗ 3
Κάθομαι σε τετραποδική θέση, στήριξη σε παλάμες και κρατάω το ένα πόδι λυγισμένο στο πλάι. Εκπνέοντας, τεντώνω πίσω το πόδι και επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πόδι.
ΑΣΚΗΣΗ 4
Από πλάγια θέση, στήριξη στον αγκώνα και τα πόδια τεντωμένα, ανεβοκατεβάζω λεκάνη σφίγγοντας καλά τους πλάγιους κοιλιακούς. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πλευρά.
Διαβάστε ακόμη
- Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
- Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό